неделя, 29 юли 2012 г.

Теракот


Теракот

Теракот
Теракот
Искаме най-сетне да си направим ремонт на банята.  Повечето  българи не са правили ремонт да собсвената си баня от както са я направили,  било това 80-те години или 90-те, това говори статистиката, освен ако не е ново строителство.  За това ако случайно сме задели пари за подмяна на теракота  е важно да изберете правилните, защото в българия реалността е таква че всичко  се прави „ за последно“. Хубаво е да не прибързвате с купуването на теракотните плочки, защото на пара се предлага такова разнообразие, че  н еможе да бъде обхвано в посещаване на два специализирани магазина и разглеждане на 5-6 списания. Има както много различни цветове теракот, така и текстури, размери, качество.
В банята човешкото същество прекарва една  не малка част от живота и според зависи от  навиците и пола той може да варира от 2 до 4 години, което изобщо не е малко. И именно за това избора на теракот е от иключително важно значение.  Помнислете кои цветове най-много ви допадат и бихте се чувствали добре. Прегледайте кои производители поризвеждат най-качествения теракот. Въпреки че тук и ние не можем да ви дадем съвет, защото общите приетото мнение, че испанкият и италианският теракот е най-качествен в посеното десетлетие не е точно така и не защото италиянците и испанците са развалили качеството, а защото напоследък и китайците и турците започнаха да призвеждат качествен теракот.  
terakotni plochkiКогато купувате теракот винаги купувайте малко повече от необходимото ви количество, защото ако си се наложи да купувате още поради неправилно пресмятане на точно количество или при повреда при слагане,  при отделите пратки често се случва плочките да са с различен нюанс и това е опредлено е неприятно, за което няма вина продавача на плочките. 
Когато купувате теракот  е хубаво да се посъветвате с някои майстор, защото в търговските мрежи обикновеено се опитват да ни пробутат или промоцията на плочки или плочките от които имат най-голяма печалба.
Също така искаме да засегнем темата освен за цената и качеството на теракота и общи правила които да се съпобазявате според зависи големината на банята. Ако банята не е от най-големите е хубаво да заложите на по-светлите тонове за получите ефект за пространсвеност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар